pasica marprom

6.00–22.00 (pon.–pet.)
8.00–20.00 (sob.–ned.)

logommobilnost

M mobilnost

Mobilna aplikacija

Pred zimo posebni pregledi na Pohorski vzpenjači

Konec septembra se bodo na krožni kabinski žičnici Pohorski vzpenjači pričeli posebni pregledi in vzdrževalna dela. Podjetje Marprom iz Skupine JHMB, ki upravlja žičnico, jih bo izvajalo v terminih 30. 9.–3. 10., 7.–10. 10., 14.–16. 10. in 21.–23. 10. Prevoz potnikov s Pohorsko vzpenjačo takrat ne bo mogoč.

Vse ostale dni oktobra bo krožna kabinska žičnica obratovala po voznem redu; pri tem bo v času odprtja kolesarskega parka krožila neprekinjeno ob petkih od 14. do 17. ure ter sobotah in nedeljah od 10. do 17. ure. Enak urnik voženj kot za vikende bo tudi za praznike pri nas in v sosednjih državah (26. 10., 31. 10.).

Veljavnost personaliziranih vozovnic za krožno kabinsko žičnico in Bike park Pohorje Maribor ne bo podaljšana za čas nedelovanja zaradi posebnih pregledov in vzdrževalnih del. Ti pregledi so namreč del v naprej načrtovanega vzdrževalnega cikla, ki je odvisen od števila obratovalnih ur in je bil napovedan že spomladi.

Prav tako personalizirane vozovnice v dneh, ko Pohorska vzpenjača ne bo delovala, ne bodo omogočale brezplačne uporabe parkirišč Vzpenjača in Habakuk, saj bo takrat zaprta tudi blagajna, kjer imetniki teh vozovnic dobijo kartico za brezplačen izhod s parkirišča.

Med začasnim izpadom prevoza s krožno kabinsko žičnico in zaprtjem kolesarskega parka, to je v skupno 14 dneh, prosimo za razumevanje. Ob tem vabimo uporabnike, da obiščete Mariborsko Pohorje v dneh, ko bo žičnica delovala nemoteno.

Vzdrževalna dela na Pohorski vzpenjači
DOSTOPNOST